Kajdi Csaba a Visage Modellügynökség feje, aki az elmúlt néhány hónapban azzal tett szert jelentős népszerűségre elsősorban az Instagramon, hogy jó hosszú videókban parodizálja az instaposztokból élő influenszereket. Ezzel már több embert megsértett, a legemlékezetesebb összezördülése Annoni Zitával volt, és most Weisz Fanni a következő, akivel a legutóbb az Inspiráló Nők Gáláján futottunk össze.

Weisz Fanni egy siket modell és influenszer, aki a fenti poszttal jelentette be, hogy a Lexus nagykövete lett. Kajdi Csaba ehhez azt fűzte hozzá a maga csipkelődő és önironikus módján, hogy még egy siket modellt is előbb kérnek fel egy autómárka reklámozására, mint őt.

Most meg ez a szegény, süket kislány is kocsinagykövet. Hát most dudálj rá...

– mondta egy Instagram Storyban a Cyla becenéven is ismert híresség, beszólásában utalva arra, hogy balesetveszélyes lehet vezetés közben, ha a volán mögött ülő ember nem hall.

Mindezzel kapcsolatban a Bors megkereste Weisz Fannit, aki többek között a következőket mondta:

Nagyon rosszul esett, hogy ilyenekkel viccel. Én sosem bántottam őt, és nem tudom, neki miért kell engem!

Weisz Fanni hozzáteszi, hogy valóban nem hallja, ha rádudálnak, de pont azért, mert siket, szerinte körültekintőbben vezet, mint a többi autós.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Weisz Fanninak rosszul esett, hogy Kajdi Csaba a siket sofőrökön viccelődött

Weisz Fanni most lett a Lexus nagykövete, és ezt az influenszereket parodizáló modellügynök nem hagyhatta szó nélkül. Weisz Fanni most reagált.

47 · Apr 15, 2019 11:48am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments