Gigi Hadid  bátran és büszkén eszik junk foodot. A szupermodell a feltöltött  Insta-képén éppen a Cocachellára alapozik egy kis mekis sült krumplival. A bejegyzésben nem spórolta le a betaggelést sem, csak hogy mindenki számára egyértelművé tegye az együttműködését a mekivel. 

Kár volt, mert a kép alatt azóta már rengeteg negatív komment sorakozik, amikben azért szidják Hadidot, mert egészségtelen junk fooddal tömi magát. LegutóbbKendall Jennernek sikerült elrontania a Pepsi reklámját.

A kép, pontosabban a képek, mivel Hadid mindjárt két fotót is feltöltött egy galériába arról, hogy sült krumplit falatozik, egyike a lehető legrosszabbul álcázott szponzorált tartalmaknak, hiszen  modell úgy fogja a krumpli dobozát, hogy azon tökéletesen látszik a McDonald's sárga M betűje. 

A kép mellett sorakozó kommentekről mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy kedvesek. 

"A háttérben álló férfi sokkal inkább illene a McDonald's reklámemberének" - olvasható az egyiken, a háttérben álló túlsúlyos férfira utalva. 

"Borzalmas együttműködés. A McDonald's maga a méreg."

Több Instázó szerint Hadid még csak meg sem ette a sült krumplit, csak a kép kedvéért vette a kezébe az ételt: 

"Úgy teszel, mintha meg is ennéd? Már így is van elég pénzed, minek ez az értelmetlen reklám?"

"Többet is ettél, vagy csak azt egyet?"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

pre festival with @mcdonalds yesterday❣️fed & hydrated, thanks friends ! 🌞🍟✨

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés,

A modelltől egyébként nem áll távol a junk fooddal való pózolás, legutóbb Marc Jacobs párjával,Char Defrancescóval, láthattuk az egyik képén hamburgert enni egy konyhában. 

Ezt a képet a rajongók már sokkal vajszívűbben fogadták, nyoma sincs a fröcskölődésnek. 

És az Instagramja alapján nagyon úgy tűnik, hogy a szupermodell csakis egészségtelen étellel tömi magát. elég sokáig kell pörgetni hadid adatlapját, hogy valamilyen étel társaságában láthassa az ember. Konkrétan 1 éve volt, hogy utoljára evett az interneten. Akkor is a Coachellán. Igaz, akkor nem mekis krumplit, hanem hot-dogot.

pre-cardi lunchin 🌭🍋🌵

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés,

 Ezt megelőzően pedig fél éve volt, hogy evett. Akkor viszont élő adásban, Jimmy Fallonnal koccintott egy hamburgerrel.

THANK YOU JIMMY! 🍔🥂🌑🌃

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés,