Az énekesnővel kapcsolatban ma az a hír jelent meg a Borsban, hogy Majka rajongói alázzák Tóth Gabit. A cikk arról szól, hogy a közös daluk alatti negatív kommenteket idézik. A végén azért kiemeltek egy megjegyzést, ami pont az énekesnőt védte. Az ügyben megkeresték Tóth Gabit is, aki a lap szerint akkor lett volna hajlandó nyilatkozni, ha nem idéznek egy negatív kommentet sem. 

Tóth Gabi élőben jelentkezett be az Instagramon, ahol bő negyed órában kifejtette a véleményét ezzel az egész sztorival kapcsolatban. Elmesélte, hogy az egész a vasárnapi eljegyzésével kezdődött. Akkor rakott ki a Facebookra és az Instagramra is egy képet, hogy Krausz Gábor megkérte a kezét, ő pedig igent mondott. Arról is kiadtak egy közleményt, hogy ennél bővebben nem kívánnak nyilatkozni a témában. Tóth Gabi most elárulta, hogy voltak olyan újságírók, akik feháborítónak tartották, hogy ő nem hajlandó nyilatkozni. Az énekesnő szerint most ezért születtek az ő lejáratásáról szóló cikkek.

Felmentek a Majka oldalára, ahol olyan szintű gyűlölködés van, amit, ha embert ölsz, akkor kapsz ilyen szintű utálatot, nem egy rohadt dal miatt

- mondta, majd folytatta.

Azért mert én nem nyilatkoztam az eljegyzésemmel kapcsolatban, előveszik azt a projektet, amiről tudják, hogy mennyi munkám van benne, és lejárató hadjáratot indítanak ellenem.

Ezt követően arra kérte rajongóit, hogy legyenek mellette, ne higgyenek ezeknek a lapoknak. Végül kitért arra is, hogy egyesek a semmivel értek el valamit, míg ő tényleg azon van, hogy értéket teremtsen. Például ezzel a Budapest dallal is, aminek a klipjében még az olimpiai sportolók mentek oda hozzá megköszönni, hogy szerepelhettek a projektben.

Vannak emberek, akik nem csinálnak semmit, van 60 ezer lájkjuk, hogy a Tóth Gabinak meg milyen kevés lájkja van. Ezek az emberek mit fognak majd mondani a gyerekeiknek, hogy reklámoztam a tusfürdőt és ismert lettem, de menő vagyok? Ezek a követendő példák? Nem gondolom, és én ebbe nem is fogok beállni.