Tegnap ünnepelte Victoria Beckham 45. születésnapját. Nem volt semmilyen nagyszabású buli, az énekesnőből divattervezővé avanzsált Victoria családi körben ünnepelt, amit nemcsak ő, de a férje is megörökített. David Beckham Insta-sztorijában még azt is megosztotta, hogy néz ki a felesége a születésnapján, közvetlen ébredés után. 

Victoriát a gyerekei ébresztették hajnali hatkor, aki álmos szemekkel, smink nélkül, fehér köntösében pózolt férje kamerájának.

Azt pedig, hogy mi várt Victoriára az ébredése után, ő maga töltötte fel az Insta-sztorijai közé. Gyerekeitől többek között egy őt ábrázoló babát kapott, de rengeteg virág és egy ünnepi fánk is várta őt a konyhában. 

David ajándékát is megmutatta a követőinek, a férfitől is egy nagy csokor virágot kapott.

Victoria egy képet is feltöltött az Instagram-oldalára, ahol a családjával és a fia barátnőjével ülik körbe az étkezőasztalt. 

A leggyönyörűbb nap a kedvenc embereimmel a világon. Nagyon-nagyon szeretlek titeket. Puszil a nagyon szeretett anyukátok és feleséged. 

 Az ex-Spice Girlsről egykori bandatársai sem feledkeztek el. A nemsokára Victoria nélkül turnéra induló lánybanda a Twitter-oldalán kívánt boldog szülinapot.

Victoria csak tisztes távolságból figyeli a Spice Girls újbóli összeállását, a Mel B és Geri Horner közötti vitát sem kommentálta. Feloszlásuk után Victoria legutoljára a 2012-es londoni olimpián csatlakozott a Spice Girlshöz, amikor a nyitógálán léptek fel.