Stacey Solomon egy 29 éves, brit énekesnő, aki azzal lett híres, hogy 2009-ben döntős volt az X-faktorban. Az énekesnőnek két gyermeke van már két korábbi kapcsolatból, mostani élettársával (aki Joe Swash sorozatsztár) jelenleg várnak babát. Az énekesnő részben azért maradt elég népszerű és ismert, mert gyakran vállal nem zenei témájú tévészerepléseket is (megnyerte például a 2010-es Celeb vagyok, ments ki innen!-t), és meglepő nyíltsággal, plusz sok humorral beszél magánéletéről. Akár olyan nehéz témákról is, mint például a szorongással való küzdelme.

Legutóbb pedig egy olyan dolgot osztott meg harmadik terhességével kapcsolatosan, amit bizonyára nem sokan tennének fel az Instagramra: megmutatta, milyen szőrös lett a hasa a terhességtől, és kérdezi, hogy ez normális-e.

Solomon hozzáteszi, hogy a fenti képen csak a vastagabb, fekete szőrök láthatók igazán jól, de azok a vonalkák mind szőke szőrszálak az egész hasán. Azt mondja, hogy ő egy viszonylag szőrös nő, és néhány szőrszál mindig is szokott lenni a köldöke és a fanszőrzete között, amit egyébként egyáltalán nem szégyell, de ez most a sokszorosa a szokásosnak.

Szerintem egy Furby-vel vagyok terhes!

– viccel Stacey Solomon, utalva a '90-es évek végén népszerűvé vált, szőrös-intelligens játékra. Követői a poszt megjelenése óta már meg is nyugtatták: ez a jelenség szerintük teljesen normális, többen is azt kommentelték, hogy ugyanilyen lett a hasuk egyik terhességük alatt, holott korábbi terhességükkor nem nőtt rajtuk a szokásosnál több szőr.

Ha szeretné, most olvassa el még egyszer ugyanezt hosszabban és angolul a Hello magazin oldalán! A fenti borítókép 2018-ban, Bálint-napon készült Stacey Solomonról.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy brit X-faktor-sztár megmutatta, milyen szőrös lett a hasa a terhességtől

A 29 éves Stacey Solomon azt írja az Instagramon, hogy talán egy Furby-vel terhes, és kérdezi követőit, hogy ez normális-e.

9 · Apr 20, 2019 09:39am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments