Eldugtam pár ezrest húsvéti tojásokban a kertben, és most mindenki nagyon el van varázsolva

– írta az ünnepek alatt egy amerikai énekesnő 12,7 millió követőjének egy automatikusan eltűnő Instagram sztoriban. A meglepetéseket kereső vendégekről egy rövid videót posztolt, és minden jel arra mutat, hogy az ötlet hatalmas sikert aratott.

Itthon a locsolóknak is szokás (volt) pénzt adni, szóval alapvetően magyar szemmel nem nagyon lehet furcsállni, hogy bejátszik a lóvé az ünneplésbe, de azért jóval nagyobb összegről van itt szó, mint amennyi nálunk húsvét hétfőn általában szóba tud jönni: ezer dollár nagyjából 285 000 forint. Ekkora címletű bankjegy egyébként már nincsen (régen létezett), reméljük, nem vezettünk félre senkit a címben, nyilván pénzkötegekről volt szó.

Melyik énekesnő az, akinek az otthonában pénzt tojik a nyuszi? A fotó alatt eláruljuk.

Szóval a fentieket posztoló híresség Halsey volt,

aki elsősorban a Chainsmokerszel közös, Closer című slágernek és néhány jól megválasztott ruhadarabnak köszönheti a sikert.

És ha már Halsey-ról van szó: amióta utoljára foglalkoztunk a 24 éves énekesnővel, azóta véget ért a kapcsolata G-Eazyvel, és új szerelme lett. A fiatalember művészneve Yungblud, az igazi neve Dominic Harrison, és például Coachellán is együtt voltak most. Íme a legutóbbi közös fotó Halsey Instagramjáról.

 Minderről még többet olvashat a Daily Mailnél, csak ott persze angolul van.