Scarlett Johansson és Brie Larson nem igazán emlékeznek az első csókjukra

2019.04.23. 17:17

Scarlett Johansson és Brie Larson az új Bosszállók film kapcsán szerepelt a The Ellen Show-ban. A sikereik mellett beszéltek találkozásukról, filmekről és az első csókról.

Scarlett Johansson kiakadt, mert Brie nem emlékezett arra, hogy hol találkoztak először. A két Marvel-hőst játszó színésznő amúgy dolgozott már együtt korábban, a Don Jon című filmben. Itt Johansson a főszereplő jócsaj szerepében szexiskedett, míg Brie Larson Jon, a macsó csávó húgát alakította. Amúgy mindketten színészkedtek már nagyon fiatalon.

A gyerekkorról beszélgetve kiderült, hogy Brie nem emlészik arra, hogy az első csókja kamerák előtt történt-e vagy sem. Larsonnak teljesen kiesett ez a rész, és azt sem tudja, kivel smárolt, de abban biztos, hogy tuti nem volt jó.

Scarlett Johansson emlékszik az első csókra, de nem igazán kedvelte azt, akivel történt, mindenesetre szerinte nyelves volt és undorító.

Ezután még rajongók képeit nézegették és kiakadtak azon, hogy csomóan magukra tetováltatták a Fekete özvegy és Marvel kapitányt képét. Larson teljesen magán kívül volt, hogy valakinek a teljes hátát beteríti az arca.

Amúgy ilyet és ehhez hasonlókat mutattak. Ha valaki kedvet kapna egy Bosszúállók tetkóhoz...