GettyImages-52767193

Michael Jackson volt testőre is meg akar szólalni a popsztárt ért vádakkal kapcsolatban

2019.04.25. 15:59

Nem akar csitulni a Michael Jackson körüli botrány. A popsztár életéről szóló, az év elején bemutatott Leaving Neverland című dokumentumfilmben két férfi is azt állította Jacksonról, hogy gyerekkorukban molesztálta őket. Az ügy azóta is a figyelem középpontjában áll: a sztár keresztlánya után most a testőre is megszólalt. 

Matt Fiddes közel egy évtizedig állt Jackson szolgálatában, és azt állítja, hogy ha valaki, hát akkor ő aztán pontosan tudja, mi igaz az énekesről terjesztett vádakból és pletykákból. Szerinte a Leaving Neverlandből kulcsfontosságú momentumokat hagytak ki, és "ha eljön az idő", felfedi az igazságot.

A 40 éves testőr vállszélességgel kiáll Jackson mellett. Intagtam-posztjában is hosszasan védi őt. Míg Jackson életében a sztár személyes védelme volt a feladata, úgy érzi, most a hírnevét kell megvédenie a rágalmaktól. 

Eddig rengeteg interjúfelkéréssel kerestek meg, de mindegyiket visszautasítottam. Kapcsolatba léptem azzal a férfivel, aki Jackson testőre volt életének utolsó, Amerikában töltött éveiben. Mi mindketten eleget tudunk az igazságról. Fel fogom fedni Michael igazi privát életét, talán az amerikai testőrével együtt áruljuk majd el az igazságot

- írja Instagram-bejegyzésében, de itt még nem fejezi be:

Mindenki kövesse ezt az oldalt. Talán nem örülnek majd annak, amit hallani fognak, de az az igazság lesz két olyan férfitól, akik a világ két különböző részén laknak és más időszakban ismerték Jacksont. A tények nem hazudnak, csak az emberek. 

Izgatottan várjuk, mikor és mit akar közölni velünk Fiddes.