Azért jó az USA délnyugati sarkának közelében lakni, mert mindig van alkalom, hogy beöltözzön az ember. Alig ért véget a Coachella fesztivál, de ezen a hétvégén megint volt két rendezvény, ahol szívesen látták a lehetőleg minél különlegesebb ruhában bulizó hírességeket és modelleket. Ebben a heti trendben két szombat esti eseményt mutatunk, az első Kaliforniában volt és a legismertebb Pokémon-figura, Pikachu tiszteletére rendezték, a másikat Nevadában rendezték, és az volt a neve, hogy The Gamer Convention, azaz a számítógépes játékok művelőit várták nagy számban. Lehetőleg egy-egy karakter jelmezébe beöltözve. Hát nézzük, ki nézett ki a legjobban?

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne-t a lila hajáról meglehetősen könnyű felismerni akkor is, amikor a pár éve aktuális trendnek megfelelően maszkkal takarja el az arcát. Az összeállítása erre az eseményre kis híján csupafekete volt, leszámítva a ruháját, amit fehér pöttyök díszítettek. A rendezvény teljes pontos nevével még adós vagyok, hát tessék: The Neon Carnival with POKÉMON Detective Pikachu and The LG Mobile Experience.

Shanina Shaik

Shanina Shaikról a legfontosabb tudnivaló, hogy ő továbbra sem azonos Irina Shaykkal, hanem egy ausztrál modellről van szó, aki tavaly ment férjhez. Szombat este együtt is buliztak ők ketten az urával, a fotóösszeállításban a férjről is láthat képet, de a lényeg nekünk most Shaik, és az ő meglehetősen kaotikus szettje. Sehogy sem tudjuk egyik darabot sem összefüggésbe hozni bármelyik másikkal, kicsit mintha véletlenszerűen kapkodta volna magára a ruhákat a buliba indulva. A nagy rózsaszín kalap és az állatmintás szőrkabát persze így is roppant látványos, és így legalább le tudjuk ellenőrizni, hogy egy topmodellnek tényleg minden jól áll-e bármilyen kombinációban.

Ireland Baldwin

Erről az eseményről harmadiknak Kim Basinger és Alec Baldwin lányát mutatjuk, aki egy farmerösszeállítást választott erre az alkalomra. Be kell, hogy valljuk, a fenti háromnál szellemesebb szetteket is el tudtunk volna képzelni egy neonkarneválra, amit ráadásul a Pokémon rendez, mert ez a koptatott anyagból készült, apró felsőből és trapézszárú nadrágból álló szett inkább egy countryfesztiválra illik. Ami persze nem jelenti azt, hogy Ireland Baldwin ne nézhetne ki benne bombajól, csak pl. Halloweenkor jóval több energiát fektetett a külsejébe. Ön szerint?

Poisonne

A heti trendben mindig hat személyt mutatunk, és ebben a maiban az első három volt a neonkarneválról, a második három pedig a Las Vegas-i The Gamer Conventionről, azaz a számítógépes játékok rajongóinak gyűléséről. Ezt az eseményt külön rendezvénnyel ünnepelték meg a Hustler magazin atyjának, Larry Flintnek saját klubjában, ahol cosplayes modellek szórakoztatták a közönséget. Három ilyen modellt mutatunk most, az első a fent látható Poisonne, aki egy szexi és vörösruhás cicának öltözött be.

Dangrrr Doll

Dangrr Dollban az a pláne, hogy ő alapvetően pontosan ugyanazt a tipikusan amerikai farmerösszeállítást viseli, mint Ireland Baldwin, csak ő flitteres, rojtos, csillogós verzióban, úgy, hogy az egész az erotikus szórakoztatás miliőjébe passzoljon. És mindehhez szivárványszínű haja van, plusz macskafüle. A macskafül a jelek szerint kötelező volt aznapra.

Gaius Cosplay

Ki az, akinek az öltözéke a legjobban tetszett önnek?

A zavarbaejtően férfias nevű Gaius Cosplay az utolsó modellünk mára, ha őt is megnézte a fotóösszeállításban, akkor már nincs más hátra, mint a szavazás! Mint mindig, ezúttal is több fotónk van mindenkiről, szóval ha nem kattintott még a fotókra, tegye meg most!

Gaius Cosplay esetében már csak azért is érdemes klikkelni, mert őneki a nevén kívül a jelmeze is kissé zavarbaejtő, merthogy a cicafülek mellé lófarka van. Nem, nem a hajára gondolunk most, hanem a feneke fölé erősített oda egy lófarkat, minta lójelmezt viselne. Persze nem biológiaóra ez, úgyhogy miért ne, a lila alapszínű szett így is mindent tud, amit ezen az eseményen a számítógéprajongók elvárnak.

Nos, önnek ki lett a kedvence ezen a héten?