chris scarlett 2

Scarlett Johansson és Chris Hemsworth előszedték legjobb dedós beszólásaikat

2019.04.28. 16:38

Most volt a Bosszúállók utolsó részének premierje, és ebből az alkalomból a film két sztárja, Chris Hemsworth és Scarlett Johansson veszekedett egyet a BBC Radio 1 által készített Playground Insults (kb. Dedós beszólások) sorozat új részében.

A szabályok elég egyszerűek: addig kellett sértegetniük egymást, amíg csak bírták. Persze a cél egymás megnevettetése volt, meg hogy nehogy túl komolyan vegyék beszólásokat.

A harcot a Fekete özvegyet alakító színésznő kezdte, és hősiesen küzdött. Azzal az elég nyilvánvaló hazugsággal indított, hogy Chris Hemsworth tök csúnya és mindenki erről beszél. Hemsworth erre úgy reagált:

A szépség belülről fakad, és a te belsőd elég borzalmas.

Johansson maradt a külsőségeknél, és nagyis kardigánnak nevezte Hemsworth cuccát, amire ő pedig a bosszúálló karakterét kezdte ki, azzal, hogy:

Mi is a Fekete özvegy szuperereje? 

Johansson nem tudott leakadni Hemsworth szépfiús imidzséről és közölte, hogy amúgy a sztár tölti a legtöbb időt a sminkben, és mindenki arra vár, hogy a Thort játszó színész kész legyen. Meg is kérdezte:

Mit csinálsz ott bent? Teljes arcfelvarrást?

Hemsworth azzal vágott vissza, hogy Johansson nem elég okos, hogy lebetűzze a saját nevét. A színésznő ezután a pólója nyakkivágását kezdte ki, és bicepszét hasonlította egy hálaadási pulykához. Amúgy Hemsworth és Johansson megegyeztek abban a végén, hogy nem igazán jók ebben a játékban, mert túl kedvesek, és egyébként is csak az emberek háta mögött mocskolódnak.

Itt megnézheti a videót: