Charlotte Crosby valóságshow-szereplő és bulikirálynő szinte felismerhetetlenné plasztikázta magát az évek során. Ebben a posztban megmutatjuk a 28 éves brit híresség átalakulásának fázisait.

Crosby arról híresült el, hogy nem szenvedett hiányt bulizási hajlamban, imádta a botrányt és nem igazán volt önkontrollja. Természetesen ezek után nem fura, hogy egy valóságshow, a Geordie Shore által lett népszerű, majd hírnevét felhasználva szerepelt a brit Celebrity Big Brotherben is, amit sikerült megnyernie 2013-ban. Mindent megtett mindkét műsorban, hogy a közönség emlékezzen rá: összefeküdt lakótársaival, pisilt, ha kedve tartotta (akár szex közben is), és mértéktelenül vodkázott. A póthaj, barnító, seprű méretű szempillák persze ekkor sem hiányoztak róla, de azóta még durvábban tolja. Lefogyott, feltöltette a száját, az orrát is átszabatta.

Na de nézzük, valójában ki is volt Charlotte Crosby még a Geordie Shore előtt!

Itt egy teljesalakos fotó róla:

Bár sosem volt a természetesség híve, plasztikai műtéteknek mintha nem lenne nyoma.

Maximum a hajszínét változtatta meg és leadott pár kilót.

Na itt már látszanak az átalakulások.

Így néz ki mostanában.

Legutóbbi brazil utazása alkalmával megint alakította tovább az arcát. Ezúttal egy orrműtétet végeztek rajta, aminek eredménye az Instáján meg is tekinthető:

Kíváncsian várjuk, ezt tudja-e még hova fokozni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Charlotte Crosby rendesen átplasztikáztatta magát

A Geordie Shore és a Celebrity Big Brother 28 éves celebnőjének az évek során gyakorlatilag új arcot szabtak. Főleg a száján és az orrán látványos a változás.

9 · May 01, 2019 01:34pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments