Cicciolinának elege lett Olaszországból. Egy új törvény miatt megvonták tőle a havi 2000 eurós (650 ezer forintos) életjáradékát, amit annyira sértőnek és igazságtalannak érez, hogy beperli az olasz parlamentet. Ha ezzel végzett, hazaköltözne Budapestre. 

Cicciolina, alias Staller Ilona eddig azért kapta az életjáradékot, mert 1987 és 1991 között a Radikális Párt parlamenti képviselője volt. Bár az életjáradéka elveszítésével jóval kevesebb pénzből gazdálkodhat majd, az utcára azért nem fog kerülni. Cicciolina elmondása szerint 5 római ingatlanja van, amiből kettőt már meg is hirdetett, összesen 250 millió forint értékben. 

Cicciolina a Ripostnak nyilatkozott életjáradéka megszüntetéséről:

Persze, hogy kiakadtam, hiszen nem „ungabungáztam” a parlamentben éveken át, hanem képviseltem azt a húszezer választót, aki rám szavazott. Na, többek között ezért is döntöttem úgy, hogy itthagyom Olaszországot. Pert indítottam a parlament ellen és remélem nem csak az elmaradt járandóságomat, de büntetést is fizetnek majd a végén.

Az egykori képviselőnek már arra is vannak tervei, hogy mit csinálna Budapesten. Táncolni már nem szeretne, inkább egy kozmetikai cég reklámarca lenne, de szívesen nyitna egy számmisztikával foglalkozó központot is a nővérével. 

Már arról is konkrét elképzelései vannak, hol lakna a magyar fővárosban. Noha először rózsadombi ingatlanokat nézett, végül rájött, hogy a Corvin-negyed új építésű lakásai sokkal jobban tetszenek neki.