Felgyorsultak az események Tóth Gabinál és sztárséf párjánál, Krausz Gábornál. A séf nemrég eljegyezte az énekesnőt, majd nem sokkal utána azt is bejelentették, hogy babát várnak. Nem sokkal több, mint egy éve vannak együtt, de régóta szülők akartak lenni.

A 31 éves énekesnő sok betegségen átesett, nem is reménykedett abban, hogy egyszer pozitív lesz a terhességi teszt. Krausz Gábor elmondta a Storynak, hogy nem ez volt az első baba-teszt amit csináltak, minden negatív eredménynél kicsit elszomorodtak. Egymást biztatták, és másoknak is azt tanácsolják, hogy soha nem szabad feladni.

A séf elmondta, hogy eddig egyetlen nő mellett sem érezte azt, hogy gyereket akarna. Múltjáról annyit mondott:

Hosszú évekig meglehetősen bohém életet éltem.

Mostanra, 36 évesen már benőtt a feje lágya, először érzi életében, hogy felelősséget tud vállalni. Mesélte, hogy Tóth Gabi már gyerekkora óta énekesnő és anya szeretne lenni és mostanra végre az utóbbi is beteljesült.

Csivavájuk féltékeny lett a babára

A séf szerint a kis Gizi már tudhatta, hogy Gabi terhes, az állat depressziós volt, leszegett fejjel sétált a lakásban, aztán az énekesnő hasához is odabújt. Mostanra amúgy már egy Sándor nevezetű csivava is a családjuk tagja.

Krausz Gábor séftudása különösen jól jöhet, ugyanis ő főz a kismamára. Át is alakította a táplálkozását és semmi gyors kaját nem enged várandós menyasszonyának. Megszenved ezzel, mert amit egyik nap kíván az énekesnő, azt a másik nap utálja.

A sztárséf szerint Gabi jó mintát hozott otthonról és csodálatos szülő lesz, a séf mindenben támogatni akarja. Krausznak nem volt ilyen felhőtlen a családi fészek, elveszítette édesanyját, és viselkedése miatt apjával is megromlott a viszonya.

Egy évig nem is beszéltek, miután kiment dolgozni Angliába.

Most már rendeződött a viszonyuk és amióta az énekesnővel jár, látja azt is, hogy apja büszke rá. 

Gabiban és bennem is megvan az ősi ösztön, amit igyekszünk majd a gyereknevelésben is alkalmazni

Tóth Gabi családja befogadta a séfet, bár Krausz Gábornak még meg kell szoknia, hogy nagyon őszinték és szeretnek beszélni. 

Az énekesnő pocakja ezen a friss fotón még nem látszik, bár Sarka Kata tippjeivel akár kilenc hónapig is leplezni lehet a domborodó hasat.