Sarka Kata már Hajdú Péternek is szült volna egy harmadik gyereket. A műsorvezető titokban szülte meg babáját, a hírt anyák napján osztotta meg. Próbáltuk mi is megfejteni, hogyan takarta kilenc hónapon át a pocakját. Most azt nyilatkozta, már korábban is akart harmadik gyereket.

Sarka Kata nemrég sokkoló anyák napi posztot rakott ki, amiben kisfia megszületéséről adott hírt. Ez azért volt fura, mert az eddigi szelfijein nem igazán domborodott a hasa, szóval kb. senki nem tudta volna megmondani, hogy terhes. Mindenesetre jól leplezte a nagy hírt.

A baba anyák napja előtt pár héttel született, két tesója Noémi és Dávid mellé. Kata korábban már Hajdú Péter párjaként is vágyott egy harmadik kicsire, aztán persze máshogy alakultak a dolgok.

2015-ben még úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy bár a két gyerekkel is nehéz volt a nyaralásoknál. A pár nem tudott egyszerre fürdeni, figyelni kellett a gyerekekre. Ennek ellenére Sarka Kata szeretett volna egy harmadikat is, amit Noémi 18. szülinapja után tervezett:

Amikor Noncsi 18 lesz, jó lenne, ha lenne körülöttem egy pici.

(Best)