Most, hogy lement a legőrültebb puccparádé, a 2019-es Met-gála, itt az idő, hogy az eszelősen durva szetteken túl felelevenítsük azokat az emlékeket, amikor a menő modellek teljesen úgy néztek ki, mint egy hétköznapi ember. És itt most nem a sztárság előtti időkre gondolunk, hanem évekkel korábbi sima hétköznapra, amikor Emily Ratajkowski egy oversize farmer dzsekiben ment el vásárolgatni az UGG nevű boltba. Az a kabát se került többe 150 dollárnál, ami lehet, hogy nem olcsó, de egy Levi's-hez képest nem is horribilis összeg.

Ilyen volt az is, amikor Hailey Baldwin elment Gigi Hadid 23. szülinapi bulijára. Az alábbi képen látszik, hogy milyen ruhában jelent meg. Drágának tűnik, pedig ez egy 70 dolláros mini ruha az Oh Polly-ból. Az említett szülinapost pedig minimum egyszer már látták az utcán egy 89 dollár értékű Storets-ben vett dzsekiben és American Eagle-ös farmer gatyában sétálni. Ugyanígy Justin Bieber felesége is mozgott már 110 dolláros pulcsiban.

Az alábbi képen épp Kate Bosworth látható egy H&M-es ruhában. Persze itt egyértelműen a márka új kollekciójának promózásáról van szó, tény, hogy a nevét és az arcát adja a sokak számára elérhető áron kínált fast fashion termékekhez. Vörös szőnyeges, de ennél kiemeltebb esemény volt, amikor például Lupita Nyong'o egy 45 dolláros cipőben jelent meg az Oscáron, vagy amikor Kendall Jenner egy korábbi Met-gálán egy TOPSHOP-os estélyiben parádézott.

Itt Kate Mara sem egy vagyonba kerülő cuccban van, hanem egy baráti árú ruhában. Sienna Miller is előszeretettel hord H&M-es darabokat, ha épp csak az utcára kell kiugrania. De Selena Gomez is előszeretettel hordta a pasija, The Weeknd zenekaros pulcsiját.

Ami pedig az edzést illeti, ott sem száll el mindig a celebek agya: leginkább a jól ismert márkák, a Puma, az Adidas, a Nike cuccait izzadják össze.

(ellethe loop, harper's bazaar)