Michael Jacksonról mostanában leginkább az őt ért molesztálási vádak miatt olvashatunk. Az ügyben megszólalt már a testőre és a keresztlánya is, gyerekei azonban nem kommentálták az eseményeket.

Most sem erről van szó, mégis a popsztár fiáról írunk, hiszen a 22 éves Michael Joseph Jackson Jr., aki Prince Jacksonként is ismert, lediplomázott. A diplomaosztóra elkísérte többek között 17 éves öccse, Prince Michael Jackson II, közismertebb nevén Blanket is, akit apja halála óta alig lehetett látni. Az eseményen készült képeket a báty megosztotta az Instagramon. 

Szintén ott volt a diplomaosztón Prince Jackson barátnője is, aki szintén átvehette az oklevelét. A fiú Insta-követői kettejük képe alatt azt szorgalmazzák, hogy házasodjanak össze, mások pedig azt írják, hogy Michael Jackson nagyon büszke lenne a fiára. 

Prince Jackson, aki vállalkozásmenedzsmentet tanult, hosszasan sorolja fel, mennyi mindenkinek hálás a támogatásáért. Az Instagram-oldalára feltöltött lapozgatós galériában látszik, mennyein gratuláltak a fiúnak a sikeres tanulmányaihoz. 

Az utolsó előtti képen látható Prince Jackson 17 éves öccse, Blanket, akit eddig alig lehetett látni apja 2009-es halála óta. 

Prince Jackson 2016-ban nyilatkozott arról, hogy a zene is nagyon érdekli, és bár nem akar apja babérjaira törni, nagyon érdekli a zenei producerek munkája. 

Via: Daily Mail