Mióta önként be, majd kivonult Britney Spears a pszichiátriáról, naponta olvasni róla olyan híreket, melyek szerint az énekesnőnek már befellegzett, teljesen összeroppant mentálisan és többé már nem fog a színpadra állni.

Bár mentális állapotáról nem nyilatkozott, személyes véleménye szerint úgy látja Britney Spears menedzsere, Larry Rudolph is, hogy az énekesnő sokkal jobban tenné, ha visszavonulna a nyilvánosság elől, méghozzá örökre. 

Mint az az ember, aki segítette a karrierjében, azoknak az információknak az alapján, amit a vele foglalkozó szakemberektől tudok és a saját meggyőződésem szerint is kijelenthetem, hogy Britneynek nem kellene visszamennie Vegasba, hogy folytassa a turnéját, sem a közeljövőben, sem később

- nyilatkozta Larry Rudolf a TMZ-nek.

A férfi 1998-tól egyengeti az énekesnő karrierjét, kivéve azt az időszakot, amikor Britney Spears  idegösszeomlást kapott és több meggondolatlan döntése egyikeként kirúgta a menedzserét. 

Rudolph véleménye teljesen rácáfol arra a videóüzenetre, amit Britney Spears a kezelése után töltött fel az Instagram-oldalára és melyben azt állítja, hogy hamarosan visszatér. 

Ha esetleg elfelejtette volna, Britney Spears azért vonult be a pszichiátriára, mert nagyon megviselte apja betegsége, aki miatt a Las Vegas-i turnéját is lemondta. Az énekesnő nemcsak az apja állapota miatt aggódhat: gyerekei láthatási jogáért is küzdhet, ugyanis míg korábban 50-50%-ban osztozott volt férjével a gyerekek felügyeleti jogán, most a gyerekek több időt töltenek az apjuknál, mint nála. 

Daily Mail értesülése szerint Kevin Federline, a gyerekek apja mindaddig nem akarja, hogy volt felesége több felügyeleti jogot kapjon, míg nem bizonyítja, hogy javult az állapota. 

Az énekesnő Instagram-oldalából kiindulva azonban nem úgy tűnik, mintha a popsztár a visszavonulást tervezné. Nemrég például egy eléggé alacsony költségvetésűnek látszó fotósorozatot készíttetett magáról, amit fel is töltött a közösségi oldalára.