Tóth Andi 2014 legvégén, azaz valamivel több, mint négy éve nyerte meg az X-faktort, és már tavaly decemberben is panaszkodott arra, hogy milyen kevés jogdíjbevétele van a énekesi munkájából. Most arról nyilatkozott, hogy a bevételei valóban annyira elmaradtak az utóbbi időben, hogy megélhetési gondjai vannak:

Rengetegen vagyunk ebben a szakmában, és sajnos nem mindenkinek jut elég munka. Nem beszélve egyes pénzéhes mene­dzserekről, akik nemhogy segítettek, az utolsó bőrt is lehúzták rólam, és megloptak.

Tóth Andi azt mondja, többször is menedzsmentet cserélt már, de a helyzet nem változott, így végül arra kényszerült, hogy feladja saját albérletét és barátjához, Szabó Ádámhoz költözzön, mert nem tudta tovább megengedni magának, hogy külön lakjon. Általában a keresetének a nyolcvan százaléka ment a menedzsmenthez bevallása szerint. Mindezt a Borsnak mesélte el, az interjúban arról is lehet részleteket olvasni, hogy Szabó Ádámmal a kapcsolatukban is vannak problémák, de dolgoznak azon, hogy ezeket megoldják.

Tóth Andi a napokban a JelenLét című Youtube-os műsorban is szerepelt, ez az a videósorozat, amiben Kárpáti Rebeka az édesanyjával kapcsolatos problémáiról beszélt. Az alább meghallgatható beszélgetésben Tóth Andi szintén érinti az anyagi problémák kérdéskörét, de arról is beszél, mennyire ufónak érzi magát, illetve mennyire volt nehéz számára beilleszkedni Magyarországon, miután Erdélyből áttelepült.

Imádom a munkámat, imádok énekelni, de ez nagyon nem működik itthon. Nem azt képviselem, amit itthon szeret a rádió, a Youtube meg a fiatal emberek

– mondja Tóth Andi a fenti videóban, hozzátéve, hogy az embereket nem a művészet érdekli, hanem „a rap” és „a szenny”.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
4 éve nyert X-faktort, de Tóth Andi nem tudja eltartani magát

„Az utolsó bőrt is lehúzták rólam, és megloptak” – mondja az énekesnő, aki saját albérletét sem tudja már fenntartani.

0 · May 15, 2019 08:33am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments