Megnősült Curtis, a rapper, akit sokan a dalairól, mások arról ismernek, hogy nemrég volt elvonón. Mindezt az Instagramon jelentette be egy olyan, fekete-fehér fotó kíséretében, amin éppen a gyűrűt húzza fel menyasszonya, Széki Krisztina ujjára. A fotó melletti felirat részlete:

Te vagy az a Nő, ki mindenben mellettem van, Te vagy az a Nő, kit mindennél és mindenkinél jobban szeretek, és Te vagy az, kit senki nem válthat fel... soha senki! [...] Ez örökké a miénk, amíg élünk és még azután is...

A posztban taggelve van a menyasszony is, aki szintén publikálta ugyanezt a képet, de más felirattal. Széki Krisztina posztja a következőt tartalmazza, természetesen Curtisnek intézve szavait:

Te vagy a szerelmem, a legjobb barátom, a társam, hamarosan a gyerekem apukája és mostmár hivatalosan a férjem is.

Azt, hogy a pár gyermeket vár egy ideje lehet már tudni egyébként: Széki Krisztina rengeteg posztot közzétett már, amiken egyértelműen terhes. A párról a borítóképként használt fotót tavaly februárban készítettük.

(A szóban forgó posztokat azért nem ágyaztam be ebbe a posztba, mert Curtis külön odaírta a fotó mellé, hogy „a képet engedély nélkül felhasználni tilos”. Még szerencse, hogy odaírta, mert magamtól azt gondoltam volna, hogy az ember azért publikál valamit az Instagramon, hogy minél többen megnézzék.)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Curtis megnősült, hamarosan apa lesz

A rapper és felesége tették meg a bejelentéseket az Instagramon, nemsokára érkezik a baba is.

78 · May 19, 2019 10:20am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments