13 évvel az első albuma után Paris Hilton ismét megpróbál betörni a zeneiparba. A most megjelent új számához már videoklip is készült, amiben Kim Kardashian is feltűnik. A Best Friend's A** című szám klipjében a szállodalánc örökösnője egy éjszakai klubban bulizik, ahol megpróbálja figyelmen kívül hagyni a férfiakat, akik megállás nélkül ostromolják őket. Pasizás helyett inkább a barátnőivel szelfizik. 

Paris Hiltonnak eddig mindössze egy CD-je jelent meg, ez volt a 2006-os Paris, ami inkább negatív, semmint pozitív kritikát kapott a szakmától. A jelek szerint ez még nem vette el a celeb kedvét attól, hogy újra tegyen egy próbát. 

Az örökösnő a dalt DJ Dimitri Vegas & Like Mike DJ testvérpárral készítette el, a klipbe pedig több sztárt is meginvitált, akik a közösségi oldaluknak köszönhetően váltak ismerté.  Szerepel a kisfilmben többek között Nikita Dragun YouTube-influenszer, a szintén YouTube-on befutott orosz-amerikai Vitaly Zdorovetskiy vagy Juanpa Zurita, a RuPaul’s Drag Race korábbi versenyzője. 

Kim Kardahsian, aki egyébként Paris Hilton nagyon kedves barátnője, csak a klip elején és legvégén tűnik fel.