Szerda este borult fel és süllyedt el egy hajó a Dunán a Parlament előtt, miután egy másik hajóval ütközött. A szerencsétlenségben többen is életüket vesztették, a sétahajón tartózkodó 35 emberből csak 7-en élték túl a balesetet. 

Azt, hogy Tóth Gabi és Tóth Vera mennyire másképp gondolkodnak arról, hogyan illik egy ilyen borzalmas baleset után viselkedni a közösségi oldalakon, a 24.hu szúrta ki. 

Tóth Gabi Insta-bejegyzésében részvétet nyilvánított a dunai baleset kapcsán, és kifejezte reményét, hogy más is tanúbizonyságot tesz az együttérzéséről legalább azzal a gesztussal, hogy nem tölt fel szponzorációs tartalmakat a közösségi oldalára. 

Legalább a mai napon legyen mindenkiben annyi együttérzés, hogy nem a szponzori termékekkel pózol az oldalain, hanem csendben és tiszta szívvel az áldozatokért és az eltűntekért imádkozik! Borzalmas ami történt! Nyugodjanak békében az áldozatok, és isten legyen minden elveszett lélekkel! Remélem lesznek még túlélők

- olvasható a bejegyzésnél. 

Ezzel szemben nővére, Tóth Vera a szponzorált autójából posztolt egyet tegnap reggel, a dugóra panaszkodva, ami szerinte még a pólóján látható Justin Biebert is felidegesítette.

Tóth Vera bejegyzésát itt megtekintheti.