A Barátok közt csütörtöki adásában szerepelt Boros Kriszta, az RTL Házon kívül c. műsorának vezetője. A tévés személyiség a sorozatban is újságírót alakított, aki túl merész kérdéseket tett fel a Szőke Zoltán által alakított Berényi Miklósnak, aki végül kidobta őt.

Boros Kriszta egy oknyomozó újságírót formált meg a sorozatban, aki Berényi Miklóst a Berényi Kft. alapítványi munkájáról kérdezi. Berényit annyira feldühítették a kérdések, hogy kitessékelte az újságírónőt az irodából.

A műsorvezetőt a 24 kérdezte Barátok köztös élményeiről. 

Nagyon izgalmas volt a forgatás, érdekelt a dolog, ezért is vállaltam a szerepet. A színészek nagyon kedvesek voltak, Szőke Zoltánnal össze is olvastuk a jelenetünket, de Varga Iza is segítőkész volt. Teljesen más volt most a kamerák előtt, már csak azért is, mert most szöveget kellett tanulnom, míg a Házon kívülben általában a saját szavaimmal mondom el a felkonfot

- mondta Boros Kriszta a 24-nek. 

A műsorvezetőnő azt is elárulta, hogy a Rózsa Bisztró a tévéképernyőn sokkal nagyobbnak látszik, mint a valóságban. Hozzátette, a forgatás előtt még sosem történt meg vele az életben, hogy kidobták volna munkája közben.

A felvétel után azonban életében először olyan helyzetben találta magát, mint sorozatbéli alteregója: az abai polgármester mutatott nekik ajtót, miközben riportot készítettek vele.