Kapócs Zsóka néhány hete robbantotta ki a botrányt Facebook-oldalán, amikor megírta, hogy egy felújítással foglalkozó vállalkozó meglépett 7,5 millió forintjával. A Blikk megírta, hogy most fordulat állt be az ügybe: a modell/lakberendező napokon belül visszakaphatja a pénzét. 

A lakberendezéssel is foglalkozó Kapócs Zsóka 7,5 millió forintot adott a vállalkozójának, amit a férfi el is fogadott, de sem az alapanyagot nem vette meg, sem a tervezett munkákat nem valósította meg. A vállalkozó korábban már szintén megszólalt az üggyel kapcsolatban. Kijelentette, hogy nem retten meg a perrel fenyegetőzéstől, és azt is hozzátette, hogy Kapócs Zsóka sem őt, sem a munkatársait nem vette emberszámba.

Kapócs Zsóka most azt nyilatkozta a Blikknek, hogy napokon belül visszakaphatja a pénzét, mivel több fizetési határidő is volt már, reméli, már nem kell sokat várnia, hogy az összeg a bakszámláján landoljon. Elvileg azért nyúlt ennyire hosszúra a pénz visszautalása, mert rossz bankszámlaszám volt megadva, a pénz pedig külföldről érkezik.

Sajnos, egy adminisztrációs hiba miatt rossz számlaszám lett megadva, és mivel külföldről érkezik a pénz, nem tudta utalni a bank. Ám már ezt is orvosoltuk, így hamarosan a rendelkezésére áll az összeg. Ezúton is köszönöm a barátaimnak és az üzleti partnereimnek a folyamatos szolidaritást

- nyilatkozta Kapócs Zsóka a Blikknek