GettyImages-499320904

Eva Longoria Victoria Beckhamtől lesi el, hogyan legyen jó anyuka

2019.06.02. 10:49 Módosítva: 2019.06.02. 11:25

A lassan egy éve anyuka szerepében is tündöklő Eva Longoria még a kis Santiago miatt sem hagyja abba a munkát, noha a legfontosabb számára a fia, gyereknevelési tippeket pedig barátnőjétől, Victoria Bekhamtől les el. A színésznő Mirrornak adott interjújából szemlézünk. 

A színésznő elmondta, hogy szerinte az anyaságnak nem kell feltétlenül derékbe törnie a karrierjét. Éppen ellenkezőleg: szeretné, ha fia büszke lenne rá a munkája miatt. Eva Longoria a Dóra, a felfedező c. film forgatását például akkor kezdte el Ausztráliában, amikor a kisfia még csak 6 hónapos volt. Még szerencse, hogy magával tudta vinni a kis Santiagót. 

A színésznő azt is elárulta, hogy nem az volt számára a legfontosabb dolog, hogy szülés után egyből a konditeremben izzassza magát:

Nagyon hálás vagyok a testemnek, hogy létrehozta ezt a kis emberi teremtményt, ezért nem siettettem magam, hogy egyből visszaszerezzem a szülés előtti formám.  Aztán amikor Santiago majdnem 1 éves lett, eldöntöttem, hogy most már ideje visszamenni a konditerembe. Általában heti 7 napot edzem, nagy súlyokkal dolgozom. 

Az interjúban Victoria Beckham is szóba jött, aki Eva Longoria egyik legjobb barátnője. A színésznő azzal viccelt, hogy a divattervezőnek körülbelül 80 gyereke van, és fogalma sincs, hogy tudja megszervezni a családja életét. 

Ha van valami, amit megtanultam tőle, akkor az az, hogyan legyek kreatív a gyerekemmel. Victoria nagyon jó szervező. 

A színésznő azt is elárulta, hogy Victoria Beckham a kedvenc ruhatervezője, akinek a ruháit gyönyörűnek tartja, az összes kosztümje tőle van. Amikor pedig azt kérték, hogy árulja el a kedvenc stílusikonját, Salma Hayeket nevezte meg.