Tegnap tudósítottunk arról, hogy Vajna Tímeának elveszett a papagája. A híresség ma azt a hírt közölte az Instagramon keresztül, hogy az eltűnt állat, amiért gazdája pénzjutalmat is ígért, meglett, megtalálták a szomszédok.

Hihetetlen az emberek szeretete, összetartása és a social média ereje, hogy jó dolgokra is lehet fordítani... Mindketten kimerültünk, de végre biztonságban van Tati és isteni csoda, hogy nem bántották a nagyobb madarak vagy kutyusok és hogy viszonylag hamar meglett

– írja Vajna Tímea, hozzátéve, hogy az állat tegnap este került meg. A fenti borítókép nem pontosan a szóban forgó madarat ábrázolja, hanem egy másik példányt ugyanebből a kakadufajból.

A kommentekből derül ki, hogy Vajna Tímea milyen módszerrel próbálta hazacsalogatni az elszökött állatot:

Töltsd le a fiú [papagáj] hangját netről. Tedd végtelenítve és hangszóróra csatlakoztatva

– írja az egyik kommentelő, amire Vajna Tímea azt feleli, hogy igen, ezt próbálta ő is, de végülis a szomszédok segítségével lett meg a papagáj. A híresség figyelmeztet mindenkit, hogy vigyázzon háziállataira, de az esetnek nemcsak a praktikus oldalát látja, hanem tágabb kontextusba is helyezi a történteket a következő szavakkal és egy könnyező szmájlival:

Soha nem szabad feladni a reményt! Szerintem Andy vigyázott rá. Borzasztó lett volna elveszíteni még őt is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
„Szerintem Andy vigyázott rá” – meglett Vajna Tímea papagája

Lám, jóra is lehet használni a social médiát, jegyzi meg Andy Vajna özvegye, miután szomszédai megtalálták az elveszett papagájt.

57 · Jun 03, 2019 03:00pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments