Bochkor Gábor és István Dániel, a februárban elnémult Music FM két műsorvezetője közül az utóbbi került jobb szakmai helyzetbe. Míg István Dani már talált is új munkát egy másik rádiócsatornánál, Bockhor Gábor továbbra sem tudja, merre tovább. 

A rádiósok munkahelyzetéről a Bors cikkéből értesültünk, ahol azt olvastuk, hogy bár Bockhor Gábor és egykori hallgatói nagyon remélték, hogy májusra már kiderül, hol folytatja tovább a műsorvezető, még mindig nem állapodott meg egyetlen rádióval sem. Ellentétben volt reggeli műsorának másik műsorvezetője, István Dani már meg is találta az új helyét: a Manna Fm-nél kapott egy délutáni műsort. 

Tóth Péter alapvetően zenei műsorvezető és DJ. Nekünk az ő helyére kellett ember a 15 és 20 óra közötti műsorsávba, mert Péter június közepétől szombat és vasárnap esténként DJ mixműsort vezet, és továbbra is viszi a péntek esti élő stúdiózenélést. István Dani egy új, délutáni „hazavezető” műsort készít a Mannán, a Mindennapiban

- nyilatkozta a Borsnak Bali Mónika, a Manna FM programigazgatója, aki azt is hozzátette, hogy a rádió vezetői egyöntetűen István Danira szavaztak, mivel nagyon szeretik, ahogy a rádiós kapcsolatot teremt a hallgatókkal. 

Bali Mónika elmondta a Borsnak, hogy bár Bochkor Gábort tartja az egyik legjobb magyar rádiósnak, őt nem keresték meg. A Bors megkeresésére a rádiós menedzsmentje elárulta, hogy ők sem keresték meg a Manna FM-et, jelenleg más rádiókkal tárgyalnak.