A Jóbarátok 2004-es befejezése óta türelmetlenül (és mindeddig eredménytelenül) várják a rajongók, hogy akár sorozat, akár mozifilm formájában folytatódjon a 6 barát története. Most Jennifer Aniston valami olyat mondott az Ellen Degeneres show-ban, amitől minden Jóbarátok-rajongó vérnyomása az egekbe szökhet. A színésznő simán reálisnak látja, hogy újra összeálljon a stáb. 

A DailyMail is megírta, hogy Jennifer Aniston örömmel elvállalná, ha ismét Rachel Green bőrébe kellene bújnia:

Miért ne? Tudod mit? Figyelj, én azt mondom, elvállalnám. A lányok benne lennének, és szerintem a fiúk is, biztosan

- mondta a színésznő Ellen Degeneres-nek.

A színésznő tavaly az amerikai InStyle-nak is elárulta, hogy néha elképzeli, milyen lenne, ha folytatódna a sorozat, amiről már a Monicát alakító Courteney Cox-szal és a Phoebe-t megformáló Lisa Kudrow-val is beszélt. 

Tényleg ez volt életem legjobb munkája. Nem tudom, hogy nézne ki ma a sorozat, de sosem tudhatod...

- fogalmazott sejtelmesen a színésznő a divatmagazinnak. 

Persze, elmondhatatlanul örülnénk, ha a sorozat újra folytatódna, eddig azért eléggé másképp álltak hozzá a színészek, még maga Jennifer Aniston is, aki 2016-ban még azt nyilatkozta, hogy szerinte már nem áll össze újra a csapat, Lisa Kudrow pedig azokat a pletykákat cáfolta meg, melyek szerint filmet készítenének a Jóbarátokból. 

Arról nem is beszélve, hogy még akkor sem sikerült megoldani a 6 jóbarátnak, hogy egyszerre egy helyen legyenek, amikor 2016-ban James Burrows, a sorozat rendezője tiszteletére rendeztek egy műsort. Mivel Matthew Perry éppen Londonban dolgozott, ő csak egy rövid videoüzenettel köszöntötte színésztársait és a tévénézőket. 

Az viszont már ennél kevésbé kérdéses, sőt, biztosan megállapítható, hogy  a Jóbarátok a magánéletükben is jó kapcsolatot ápolnak egymással. Erről tanúskodnak a színésznők Instagram-oldalai is, legutóbb például Lisa Kudrow töltött fel egy vicces képet magáról és Courteney Cox-ról.