psztorerzsi

Pásztor Erzsi nem szereti, ha tanácsot kérnek tőle a rák legyőzéséről

2019.06.05. 09:03 Módosítva: 2019.06.05. 09:19

Egy hónapja vallott arról a Jászai Mari -és Kossuth-díjas színésznő, hogy végbélrákot diagnosztizáltak nála, de szerencsére már legyőzte a betegséget. Egyedül azért beszélt a nyilvánosságnak arról, hogy beteg volt, hogy példájából mások erőt meríthessenek. Sokan meg is állítják az utcán azóta, és tanácsot kérnek tőle, hogyan győzzék le a rákot, ám a színésznő nem szeret tanácsokat osztogatni. 

Tanácsért fordulnak hozzám, de hát mit mondhatnék? Szívesen segítenék, de ami nekem bevált, lehet, hogy másnál nem működik, ártani pedig nem akarok

- nyilatkozta a Blikknek Pásztor Erzsi.

A Blikk cikkéből az is kiderült, hogy a 2018-ban diagnosztizált betegségére a 82 éves színésznő tavaly nyáron kapott kezelést, melyek miatt a szerepléseit le kellett mondania, ám ősztől már újból munkába tudott állni. 

Az igazgatók, a barátaim nagyon tapintatosak voltak. Senki nem kérdezett semmit, és ez jó is volt így. Nem akartam, hogy az utcán megállítsanak, sőt, még most sem szeretem, ha erről kérdeznek

- emlékezett vissza a nehéz időszakról a színésznő a Blikknek. 

Pásztor Erzsi az utóbbi két hetet az Olaszországból hazautazott lányával töltötte, Angliában élő unokájával azonban már 2016 óta nem találkozott személyesen.