Közösen lépnek fel, a gyerekek kedvéért.

Az a helyzet, hogy öregszünk, családapák lettünk és egyre inkább tudatosul bennünk, mennyire fontos a gyerekek ügye. Nemrégiben voltunk rockkoncerten a gyerekekkel, a kislányomat én viszem művészi tornára, a fiamat pedig focira. Amikor van egy szusszanásnyi időm, a család az első, fontos számomra, hogy lássam a gyerekeket felnőni – mondta Papp Szabi, a Supernem frontembere, aki nemcsak Apák napján véli úgy, hogy az apukáknak fontos szerepük van a gyermekük életében. 

Június 16-án 8 élvonalbeli magyar együttes és előadó lép színpadra egyetlen estén.  A jegybevétel teljes egészében az UNICEF Magyarország legnehezebb sorsú gyermekeket segítő munkáját támogatja majd. 

Caramel hasonlóan előadó társaihoz fontosnak tartja a gyerekek boldogságát.

Örülök, hogy ilyen remek társaság jött össze, és sok kiváló zenész áll ki egy jó célért. Édesapaként is átérzem, hogy milyen fontos a gyerekek ügye és saját személyes múltam is arra sarkall, hogy részt vállaljak az olyan kezdeményezésekben, amelyek a nehéz sorsú fiatalokat támogatják – mondta. 

A jótékonysági fesztiválhoz fellép még; a Punnany Massif, Magna Cum Laude, Blahalouisiana, Parno Graszt, Bagossy Brothers Company, Lóci Játszik, Felméri Péter humorista egy stand-up előadással, valamint Kemény Zsófi és Nyáry Luca egy-egy slam produkcióval csatlakozik.