Ne baszakodjatok a szabadságommal

– így lehetne magyarítani azt, amit Miley Cyrus twittelt azután, hogy egyesek azt beszélték, ráfért az, amit néhány napja kapott. Az énekesnő és férje, Liam Hermsworth a napokban Barcelonában jártak, ahol egy rajongó előlépett a tömegből, megragadta Cyrus haját, majd magához rántotta és megcsókolta őt.

Miley az eset után leírta a véleményét a Twitteren:

Egy lány azt visel, amint akar. Lehet szűz. Lehet akár 5 emberrel is kapcsolata egyszerre. Lehet a férjével vagy a barátnőjével. Meztelen is lehet. De senki sem ragadhatja meg a beleegyezése nélkül.

Az internetezők természetesen hamar reagáltak a bejegyzésre. Egyesek szerint Cyrus rászolgált a dologra, hiszen nem áll tőle távol a provokatív viselkedés vagy öltözködés.

Szexi akartál lenni. Mire számítottál? Mit vár az ilyen, aki úgy öltözködik, mint egy ribanc?

– írták többen is. Az énekesnő összegyűjtött néhányat az általa kifogásolt beszólásokból, majd nemes egyszerűséggel annyit fűzött hozzájuk, hogy: „ne baszakodjatok a szabadságommal”.

Az esethez hasonló dologra hívta fel a figyelmet nemrégiben Ariana Grande is. Az énekeső arra kért mindenkit, hogy ne érintsék meg a fotósait vagy a barátait, mert ez zaklatásnak minősül. Ez pedig szerinte nem normális és nem is vicces.