Ismét mindenkit kiakasztott Bochkor Gábor a nőkről alkotott véleményével

2019.06.11. 08:35 Módosítva: 2019.06.11. 13:52

Bochkor a vasárnap esti műsorában egészen szürreális megjegyzést tett a nőkre nézve, ráadásul elsőre nem értette, hogy kijelentésével mi lehet a baj. A  #Bochkor című talkshowban sikerült kiborítania vendégeit és feltehetőleg rengeteg nézőt is, mikor a beszélgetés fókuszába az egyébként is kényes menstruáció témája került. A felvetett kérdés, így hangzott:  A tampon vagy az úgynevezett intim kehely jobb-e? Bochkor erre a felvetésre rögtön kontrázott egyet és azt mondta:

A kehely összegyűjti neked a havi bűnödet.

A stúdióban mindenki lefagyott, elsőre nem is tudták értelmezni a kijelentést, majd  Ábel Anita értetlenkedve tette fel a kérdést, hogy jól hallja-e, amit Gábor mondott? 

A műsorvezető azt mondta erre, hogy "ez egy olyan havi történet, ami kizökkent." Ábel erre viccelődve ugyan, de kifakadt.

 Te mi a f...szt tudsz erről? Voltam már érintett – válaszolta Bochkor a felütésre.

A Bors az üggyel kapcsolatban megkereste az érintetteket, de csak az ATV vezérigazgatója,  Német S. Szilárd reagált.

Gábornak mindig karakteres véleménye van, mindegy, mi a téma. Ezzel együtt senki ne gondolja, hogy ne tisztelné a női nemet, sőt - mondta el a lapnak. 

A napilap információi szerint, később maga Bochkor is rájött, hogy túllőtt a célon és elnézést kért kollégáitól és vendégeitől.