Az utóbbi napokban nagyot megy a műsorvezető és magánélete. A múlt héten derült ki, hogy férjhez ment titokban Srí Lankán, majd rendőrök igazoltatták, mivel megszegett pár közlekedési szabályt. A Balázsék című rádióműsorban szerda reggel felhívták Demcsákot, aki elárulta, hogy reagáltak gyermekei az újdonsült "pót apára" és arról is beszélt, hogy minimum még két országban szeretne megesküdni Magyarországon túl. 

Az interjú első felében kiderül, hogy tradicionális hindu szertartásra nem került sor, mivel Demcsák férjének családjában gyászolnak, így csak egy év múlva házasodhatnak össze a hagyományok szerint. Majd arra is kitért, hogy nemsokára újra kiutazik férjéhez.

Most én utazok ki, utána pedig ő jön vissza velem és akkor itt fogunk lakni. (...) Nem volt egyszerű a gyerekeknek elmondani. Megmutattam a gyűrűmet. Volt egy óriási sokk a lányom részéről. (...) Ez egy kész helyzet, de így marad. Vannak tények az ember életében, amit nem lehet megkérdőjelezni, őt nem lehet megkérdőjelezni

- fejtette ki a műsorban Demcsák. 

A történetet a még rájuk váró esküvőkkel folytatta.

A férjem szervezi, nagyon szeretnék különféle esküvőket: itthon is, nagyon szeretnénk hindu esküvőt is, illetve, ha még Olaszországba elmegyünk szeretnénk ott is egybekelni. 

Demcsák Zsuzsa még azt is elárulta Balázsék vicceskedő kérdésére, hogy párjánál csak egy esküvő létezik, ami vele köttetett, és rajta kívül nincs más nő az életében, ez biztos. Sőt, arra is kitért, hogy a bevándorlási hivatalban neki kell férje vízumát elintéznie, és sokan megszólták már, hogy külföldi férjet választott.  

Később a tegnapi, Ripost által megírt rendőrtörténetre is rákérdeztek Balázsék, a műsorvezetőnő elmondta, hogy az állítások nem felelnek meg a valóságnak és perrel fog élni az üggyel kapcsolatban.