A fenti borítókép pár héttel ezelőtt készült Vajna Tímeáról a Cannes-i Filmfesztiválon. Emlékezetes ez a bézs színű, nagybetűs Chanel-felirattal ellátott szett, ezért meglepődtünk, amikor ugyanez az összeállítás a Kardashian-család egyik leghíresebb tagja, Kylie Jenner Instagramján köszönt most vissza.

Amint az a Daily Mail cikkéből kiderül, fent Kylie Jenner mellett a realitysztár barátnője, a Stassie néven is ismert Anastasia Karanikolaou látható, ő viseli a Vajna Tímea által egy hónapja bemutatott bézs verziót, maga Kylie Jenneren ugyanezt fehérben választotta. A kép felirata szerint golfoznak éppen, és hát szerencse, hogy odaírták, mert főleg a posztban található második képről valami egészen más jutott volna az eszünkbe valószínűleg.

És persze ha két híresség viseli ugyanazt a ruhát, általában azé a nagyobb dicsőség, aki előbb csapott le, szóval ilyen szempontból egészen meg vagyunk lepve, hogy Kylie Jenner gyakorlatilag Vajna Tímea levetett gönceit hordja. Másrészt mindig felmerül a nagy kérdés, hogy kinek áll jobban – a választ természetesen öntől várjuk.

Kinek áll jobban a Chanel-szett?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea kedvenc Chanel szettje Kylie Jennerről köszönt vissza

Vajna Tímea Cannes-ban volt ugyanebben, amiben most a Kardashian-család illusztris tagja barátnőjéhez simul golf közben. (Helyett.)

21 · Jun 12, 2019 01:56pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments