A celebvilág is páros lábbal szállt bele a teknősgyilkos nőbe

2019.06.15. 10:23 Módosítva: 2019.06.15. 10:28

A csütörtöki nap folyamán egy ismeretlen nő agyondobott egy teknőst a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A hír futótűzként terjedt és olyan hírességeket is megmozgatott, akikre nem jellemző, hogy véleményt alkotnának egy ilyen ügyben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága 01140/1778/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt. Illetve az egész ország gyakorlatilag egy emberként háborodott fel a kegyetlen tett miatt.

Fördős Zé nagyon ritkán nyilvánul meg közösségi oldalain, ha nem a gasztronómia a téma, most mégis kivételt tett. Kifejtette, hogy milyen boldoggá tenné, ha valaki felismerné a tettest és mielőbb elfognák.

Zé kommentelői között Epres Panni is megszólalt. Ő sem tudta mire vélni a kegyetlen történetet. 

Árpa Attilát, ugyancsak felizgatta a történet és meg is osztotta a gyanúsított nő fotóját. Azonban ő azt is kifejtette, attól tart, hogy nem fogják el, mivel ránézésre külföldi, így már árkon-bokron túl lesz, mire híre megy a dolognak.

Kelemen Anna pedig az a celeb, aki leginkább ruhamentes életvitelével szokott haknizni, most mégis kivételt tett és egy átgondolt Youtube videóval reagált a szomorú eseményre. Szerinte kemény törvények és már a gyerekkortól kezdődően átgondolt nevelés kell, hogy ilyen és ehhez hasonló események nem fordulhassanak elő. 

Azóta a teknősgyilkos nőt nemcsak beazonosították, el is fogták, Ózdon. A 28 éves elkövetőnő nőt hamarosan bíróság elé állítják.