Kisebb összezördülés történt Pintér Tibor és szerelme között, mivel a színész olyan sokat dolgozik, hogy idén kimarad a nyaralás az életükből. A színész annyit dolgozik, hogy alig van ideje párjára, Ilyés Jeniferre, akinek sokszor nyaggatnia kell, hogy foglalkozzon vele is. 

A lovasszínházban szereplő színész a Blikknek nyilatkozott arról, hogy bár sokan azt hiszik, egy lovasszínház esetében csak tavasztól őszig kell dolgozni, ez koránt sincs így, mivel az összes előadásának kőszínházas változata is van, mellyel az év másik felében járják az országot. 

Be kell látni, munkamániás vagyok. Ha akad egy kis szabadidőm, én akkor is jövök lovagolni, körbenézni. Jeninek rám kell szólnia, hogy legyen elég, és a szabadnapokat próbáljam vele tölteni

- mondta Pintér Tibor a Blikknek. 

A színész párja, Ilyés Jennifer azért annyira nem panaszkodhat, mert igaz, hogy  nyarat itthon töltik, de januárban Thaiföldön kapcsolódtak ki, ahol nagyon jól érezték magukat és feltöltődve tértek haza. 

Pintér Tibor tisztában van vele, hogy kevés ideje jut a barátnőjére, de megpróbálja kárpótolni őt. 

Tudom, hogy nem lehet egyszerű mellettem, de megígértem a szerelmemnek, hogy ha kibírja ezt a nehéz időszakot, jövőre elmegyünk Mexikóba

- jelentette ki szerelme jelenlétében  a Blikknek Pintér Tibor

Ilyés Jenifer nem örült annyira a színész választásának, szerinte Pintér Tibor csak azért akar Mexikóba menni, mert az országnak erős lovas kultúrája van.