Ganxsta Zolee édesapja, Zana József a Lehel téri piacról ment haza, megpakolt szatyrokkal, amikor balesetet szenvedett. Metróval utazott, a Dózsa György úti megállónál szállt le, ahol a felüljárónál a mozgólépcsőn elesett és legurult. Olyan súlyosan sérült meg, hogy a kiérkező mentő a Honvédkórházba szállította. 

A Ripost cikkében olvasható, hogy a mozgólépcső hirtelen rántott egyet, a szatyrokat cipelő Zana József pedig nem tudott megkapaszkodni, és végiggurult a lépcsőn. 

Legurultam, a lépcsőből kiálló szerkezetek felszántották a hátamat, a ruhám elszakadt, a fejemet is bevertem, csoda, hogy az eszméletemet nem veszítettem el. Csupa vér volt mindenem, azt hittem, ott helyben meghalok...

- nyilatkozta a férfi. 

A Honvédkórházba szállított Zana József azóta saját felelősségre már távozott az intézményből, de még egy kéthetes rehabilitációs időszak vár rá. Délelőttönként a kórházba kell mennie, ahol infúziót kap. 

Sajnos, a fájdalmak nem nagyon múlnak, a kézfejem durván megsérült, szinte már fekete a vérömlenyektől. A hátamról inkább ne is beszéljünk, szörnyen néz ki

- mondta Zana József.

A Bors információi szerint a művész be akarja perelni az üzemeltetőt a meghibásodott mozgólépcső miatt.