Berki Krisztián ritkán beszél az életéről, de olyankor mindenre kitér. Most újra kinyitotta regényes életének könyvét és hosszasan mesélt, az őt ért támadásokról épp úgy, mint legutóbbi adócsalási ügyéről, valamint azt is kifejtette, lánya édesanyját, Hódi Pamelát sohasem szerette annyira, mint mostani párját, Berki Mazsit.  

A Hot! magazinnak adott interjújában elsőként kifejtette, miként hat rá az emberek állandó kritikája. 

Mindegyikért vállalom a felelősséget, mindegyik én vagyok. De vannak olyan skatulyák, amik bántják az igazságérzetemet. Amikor kiléptem az előző kapcsolatomból, rossz apának és társnak kiáltottak ki, miközben senki nem látott bele a miértekbe.

 – mondta a lapnak az üzletember.

Ezek után bírósági ügyére is kitért és őszintén elmondta, nem kíván börtönbe vonulni a mellett, hogy elismeri bűnösségét.

Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztést próbált kiróni rám. De a beismerő vallomásom után remélhetőleg csak pénzbüntetést kapok. Mindenesetre jó lecke volt. Bármilyen furcsán is hangzik, nem bánom, hogy így alakult. Legközelebb nem esem ugyanabba a hibába.

- fejtette ki Berki. 

A tévés végül elárulta, hogy az életében két nagyon fontos dolog van jelenleg: párja, Mazsi és a kislánya, Natasa Zselyke. A boldogsága határtalan, ami a magánéletét illeti, és arra is célzott 2020-ra szeretne még egy gyereket.