Be kell, hogy valljam, hogy számomra az igazi hír ebben az volt, hogy a Dáridó még létezik, de mentségemre legyen mondva, hogy nem igazán tartozom a lakodalmas műsorok célközönségébe. Mindenesetre a Bors szállította le azt a brékinget, hogy Galambos Lajos végképp otthagyja a Dáridó című műsort, ami 1997 szilveszterén indult, először a TV2 sugározta, majd több csatornaváltás után most a Zenebutik nevű csatorna kedveskedik ezzel a programmal a nézőinek.

A Lagzi Lajcsi művésznéven is ismert zenész producerként is közreműködött a Dáridóban, ami rengeteg stresszel járt. Azt mondja, amikor büntetőügye közben kórházba került, átértékelte az életét, és úgy érzi, hogy a Dáridó mostanra egy felesleges stresszforrás lett a számára, ezért szabadul meg tőle.

Már csak önmagamért szeretnék felelősséget vállalni, mert elegem van a megbízhatatlan, link emberekből

– nyilatkozta Galambos Lajos.

Ha önnek most kedve támadt nosztalgiázni egy kicsit, akkor nagyon tudjuk ajánlani a Youtube-ot, mert jó régi Dáridók is megtalálhatók feltöltve, ez az adás például több, mint 20 éves.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Galambos Lajos kiszáll a Dáridóból

Igen, az 1997-ben indult műsor még mindig létezik, de ezentúl már Lagzi Lajcsi nélkül. Galambosnak elege lett ugyanis a link emberekből.

26 · Jun 22, 2019 10:27am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments