Nagy az öröm Kiss Ramónáéknál. Fél éve született meg kisfiuk, Noé, a hétvégén pedig egybe is keltek szerelmével, Lékai Mátéval.

Bár az ifjú pár kifejezetten konzervatív, az esküvő mégis nagyon lazára sikeredett – árulta el a Blikknek egy barátjuk, aki ott volt a menyegzőn.

A forrás szerint gyönyörű volt a helyszín, Ramóna pedig többször is elpityeredett a boldogságtól. A vendégek remekül érezték magukat a ceremónián, ahol mindenki pirkadatig táncolt.

Kiss Ramóna és Lékai Máté két és fél éve élnek boldog kapcsolatban. Úgy tervezték, hogy az eljegyzés után összeházasodnak, utána pedig jöhet a baba, de az élet közbeszólt. Nem sokkal az eljegyzés után ugyanis kiderült: a műsorvezető várandós, így a lagzi váratott magára, mert a pár szerette volna, ha a kis Noé is jelen lehet a ceremónián.

A műsorvezető egyébként azt is elárulta, hogy az élete teljesen megfordult azóta, hogy édesanya lett.

Eddig a karrierem volt mindig a középpontban, az volt az elképzelésem, hogy bármibe is fogok, azt ezer százalékon teszem. Ez az elmúlt időszakban csak annyit változott, hogy a karriert felváltotta a kisfiam, Noé. Most már minden körülötte forog.

– mesélte lelkesen Ramóna.