„Csőbe húztak" - Aurelio O. Caversaccio mindent elismer, de az emberrablást tagadja

2019.06.25. 14:51

Az RTL-től a TV2-höz igazolt celeb a tegnapi Mokkában mesélt arról, hogy bár igyekszik kizárni a börtön lehetőségét, a hétköznapjait is felőrli a tárgyalása okozta stressz. Állítása szerint egy baráti társaság azért találta ki az egész ügyet, hogy őt csőbe húzzák, igaz a bántalmazást és a garázdaságot elismeri. 

A műsorban ismét összetörten nyilatkozott, állítja, az egész ügy azért jutott idáig, mert annak idején szerepelt egy valóságshowban.

Aurelio ellen tárgyalás folyik, melyről a Velvet is beszámolt. A vád szerint a celeb erőszakkal, pontosabban emberrablással próbálta visszaszerezni egy ismerősétől a pénzét.

tárgyalás még tart, az eddig meghallgatott tanúk egybehangzóan állítják, hogy valóban emberrablás történt. 

Én még mindig azt mondom, nem raboltam embert: egy baráti társaság kitalált egy történetet, hogy csőbe húzzanak. (...) Azt is elmondtam a bíróságon, hogy sajnos el kell fogadniuk azt, hogy vidéken, ha egy kicsit is ismertebb ember vagy, és leejtesz egy tányért, akkor már azt mondják, összetörted a konyhát... Én még mindig hiszek abban, hogy ki fog derülni az igazam. Bevallom, tényleg volt pofozkodás, üvöltözés, garázdaság, de emberrablás nem. A tárgyaláson a tanúk nem tudtak három összefüggő mondatot mondani, össze-vissza beszéltek... A városban azt is hallottam, hogy ez a brigád pénzt akar tőlem kérni, hogy kétmillióért hajlandók elmondani az igazat. 

- mondta el a műsorban Aurelio.