Még az amerikai elnököt sem kerülheti el a molesztálási botrány. Egy New York-i újságírónő, E. Jean Carroll azzal vádolta meg Donald Trumpot, hogy még a '90-es évek közepén a mostani elnök egy áruházban egészen a próbafülkéig követte őt, ahol a falnak szorította, és megpróbálta lehúzni róla a nadrágját. 

A nő állítása szerint Donald Trump azzal a szöveggel ment oda hozzá az áruházban még 1995-ben vagy '96-ban, hogy az egyik nőismerősnek szeretne fehérneműt venni, ebben kérné az ő segítségét, és az sem lenne rossz, ha Jean Carroll felpróbálná a kiválasztott darabot. 

A 75 éves E. Jean Carroll, az Elle magazin újságírója nem az első, aki molesztálással vádolja Donald Trumpot. Egészen pontosan ő a 16. nő, aki szerint szexuálisan közeledett feléje a férfi.

Bár Donald Trump most, és korábban is következetesen tagadott mindent. Jean Carroll állításaira legutóbb ezt nyilatkozta a The Hill amerikai lapnak:

A legnagyobb tisztelettel mondom, hogy elsősorban ez a nő nem az esetem, másodsorban pedig sosem történt meg, amit állít. Sosem! OK?

Hiába az amerikai elnök heves tagadása, E. Jean Carroll nem hátrál meg, attól sem riad vissza, hogy jogi útra terelje az ügyet.