Az izomceleb Instagramján értekezett arról, hogy mennyire meghatotta saját coelhoi gondolatmenete a gyógyulásról. Pumped ismét teljes erőbedobással edz és készül ismertségének bölcsőjéhez, a Balaton Sound fesztiválra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Boldog vagyok😊😊♥️♥️A sérülésem óta most tudtam először edzeni rendesen, hatalmas boldogság töltött el, tudjátok milyen fontos ez nekem, ez életem. Edzés közben egy ponton a könnyeimmel küszködtem amikor arra gondoltam hogy én vagy Pumped Gabo, nem bukhatok el, csinálnom kell miattatok és magam miatt. És csinálom, kurvára csinálom😎 Ez a váll sérülés megtanított pár dologra, köztük az egyik hogy az élet néha próbára tesz, kicseszik velünk, olyankor sajnálhatjuk magunkat, vagy erőt gyűjthetünk magunkból és mi cseszünk ki az élettel. Most ez történt, 1-0 ide. Ha van egy álmotok, ne adjátok fel ha egy akadály kerül elétek, és egy kicsit távolabb kerültök tőle. Harcoljatok érte, mert ez az élet értelme. Ha feladod, meghaltál. Küzdj 🔥♥️🔥 @gymbeamhu #gymbeam #fitness #motivation #backatit

@ pumped_gabo által megosztott bejegyzés,

Nemrég egy tömegverekedésbe került, melynek köszönhetően kiugrott a válla. Pumped teljesen összetört, ugyanis nem tudott edzeni, dolgozni, sőt még az is kérdésessé vált, hogy elmehet-e a Balaton Sound fesztiválra. Legalábbis eddig!  A sikeres terápia, a töménytelen mennyiségű vitamin meghozta számára a gyógyulást, a fiú újra teljes erőbedobással tud edzeni.

Pumped Instagram oldalán osztotta meg az örömhírt. Annyira meghatotta saját lelki önképzése, hogy könnyek közt gratulált saját magának. A poszt alapján minden a legnagyobb rendben van, készül a fesztiválra és annyit gyúr, amennyit fizikailag csak lehetséges.

Edzés közben egy ponton a könnyeimmel küszködtem, amikor arra gondoltam, hogy én vagy Pumped Gabo, nem bukhatok el, csinálnom kell miattatok és magam miatt. És csinálom, kurvára csinálom

- írta közösségi oldalán.