Szerdán írtunk arról, hogy Pamela Anderson elég durván kiakadt az Instagramon, miután rájött, hogy Adil Rami átverte és megcsalta őt. Még azt is mondta, hogy fél tőle, mert többször is bántotta. Akkor szó volt arról, hogy beszélt Rami exével, Sidonie Biémontal, de akkor még nem tudtuk, pontosan mit.

A színész-modell saját weboldalán osztott meg e-mail beszélgetéseket, amik közte és Sidonie Biémont között zajlottak. A sorokból pedig kiderül, hogy bár Rami tagadta, hogy megcsalta volna Pamelát, a férfi gyermekeinek anyja bizony arról számolt be, hogy többször is megtörtént a dolog - írja a Daily Mail.

2017 júniusában szakítottunk. Utána minden nyáron összejöttünk, de aztán a médiából értesültem róla, hogy együtt vagytok. Amikor közös képeket láttam rólatok Adil azt mondta, hogy barátok vagytok és munkaügyben találkozgattok. Többször is lefeküdtünk egymással 2017 és 2019 között. Azt mondta hiányzom neki, és a gyerekek is. Azt mondta, helyre akarja hozni a dolgokat. Most én is egy idiótának érzem magam

– írja a levélben Sidonie Biémontal, de helyenként azért meg is védi gyermekei apját:

Adilnak nagy szíve van, de problémái vannak a hazudozással és az önértékelésével is

Instagram posztjában később azt is megírta, hogy Rami sosem volt erőszakos.

Pamela természetesen nagyon megbántva érzi magát az eset után, és bár a sztárfocista próbált a közelébe férkőzni, ő látni sem akarja.