Az énekesnő első gyermekét várja. Bár nagyon odafigyelnek mindenre párjával, Krausz Gáborral együtt, Tóth úgy gondolja, hogy nem kell rettegésben várni, míg megszületik a pici. Legutóbb például egy terepjáró-találkozón próbált ki egy offroadpályát, persze orvosi engedéllyel.  

A kismama arrólnyilatkozott a Borsnak, hogy terhessége legszebb időszakát éli, ugyanis a rosszulléteken már túlesett. Egyébként pedig nem izgulják túl a dolgokat, ha úgy alakul, bevállalnak ütősebb dolgokat is. Persze normális keretek között, ügyelve a pici egészségére.

Köszönjük, jól va­gyunk, kerekedünk, minden a legnagyobb rendben (…) Természetesen a baba most a legfontosabb, de a terhesség nem betegség, hanem egy állapot. Bizonyos dolgokra oda kell figyelni, de ugyanúgy élvezzük az életet mindketten

 – mondta el a lapnak az énekesnő, aki fellépéseit félretette várandósága miatt, de a munkával nem hagyott fel. Jelenleg is forgat a TV2 legújabb műsorában a Sztárban sztár leszek! című műsor zsűritagjaként. Tóth egészségi állapotán túl azt is elárulta, nagyon szeretnék, ha a pici muzikális lenne, ezért már most is különböző zenékkel szórakoztatják.

A baba pont most van abban a korban, hogy már el lehet kezdeni vele komolyzenét hallgattatni. Mi is kipróbáljuk, remélem, szereti majd Bartókot.