Rocco Siffredi, olasz pornósztár nemrég még olyan dolgot állított Cicciolináról, amiért a nő becsületsértésért be akarta perelni, most viszont nagyot fordult a kocka: a férfi megmentené Cicciolinát kilátástalannak tűnő anyagi helyzetéből

A Ripost írta meg, hogy Rocco Siffredi azt állította  az expornós Cicciolináról, alias Staller Ilonáról, hogy a '80-as években  kecsketejben fürdött, ezért rossz szagot árasztott magából. Staller Ilona ezt kikérte magának és perrel fenyegetőzött. 

Rocco Siffredi azóta már szánja-bánja múltkori kijelentését, amit nemcsak szavakkal, tettekkel is ki akar fejezni: szívesen megmentené Cicciolinát az anyagi csődtől. 

Siffredi egy erotikus filmet akar forgatni. Leginkább annak örülne, ha Budapesten rendezhetné meg a többszereplős, pikáns mozit, hiszen még mindig üzemel a stúdiója a magyar fővárosban. Ő lenne a rendező, és minden bevételt Cicciolinának utalna át

- nyilatkozta a Ripostnak Cicciolina ügyvédje, Luca Di Carlo.

A férfi egy olasz rádióban is elmesélte az ötletét, hozzátéve, hogy Cicciolina olyan szerepet választ magának a filmben, amilyet csak szeretne, ha pedig nem akaródzik neki levennie a ruháját, annyi baj legyen, felöltözve is szerepelhet benne. 

Igazán gáláns ajánlat, nem?