A fiatal színésznőért sokan odavannak, egyesek pedig túl messzire mennek, hogy személyesen is találkozhassanak vele.

Bűnüldözési források azt nyilatkozták a TMZ-nek, hogy egy férfi célirányosan Moretz házához vezetett, leparkolt előtte, majd átugrott a kerítésen és pimaszul bekopogtatott a bejárati ajtón, miközben azt kérdezgette, otthon van-e a híresség.

Moretz családja elküldte a behatolót, majd rendőrt hívtak, a férfit azonban ez nem különösebben zavarta. Nem is ment messzire. Egyszerűen visszament az autójához, majd beült és ott várakozott tovább, hátha Chloe hazaérkezik.

A színésznő helyett azonban a rendőrök kopogtattak be a kocsija ablakán. A férfit őrizetbe vették, ahonnan 1.000 dolláros (kb 280 ezer forintos) óvadék ellenében szabadulhat.

Nem az első eset, hogy Chloénak meggyűlt a baja a lelkes rajongókkal. Régebben egy srác ugyanis úgy gondolta, nem gond, ha otthon zaklatja a színésznőt. A fentebb említett férfihez hasonlóan ő is az ajtaja előtt ácsorgott, ekkor azonban Chloe is otthon volt és rendőrt hívott. Sőt, egyszer  egy mentálisan beteg fannal is gondja akadt, aki ellen távoltartási végzést is kapott 2017-ben.