Arról már korábban is beszámoltunk, hogy Rácz Jenőre rátalált a szerelem, ám eddig nem árulta el, kivel is melegedett össze. Most azonban végre felfedte a Blikknek, ki is az új szerelme: a Konyhafőnök egyik volt versenyzőjéről, Gyuricza Dóráról van szó. 

Amikor Dóri besétált a stúdióba, egyből szimpatikus volt, és természetesen azt is láttam, mennyire csinos. Ennek ellenére sokáig nem kezeltem másként, úgy néztem rá, mint bármelyik versenyzőmre

- mesélt a Blikknek a Konyhafőnök séfje. 

Rácz Jenő elmondta, hogy a verseny alatt semlegesen állt hozzá, sőt, picit talán még hűvös is volt vele, hiszen míg a többi versenyzővel általában viccelődni szokott, Gyuricza Dórával nem viselkedett így. 

A versenynapokon mindig egy közös megbeszélés után búcsúzott el a versenyzőktől a séf, amikor Rácz Jenő mindig megölelte a játékosokat. Egyik ilyen alkalommal érezte, mennyire jólesik neki megölelnie Gyuricza Dórát. 

Egyszer csak azt vettem észre, hogy őt jobb megölelni, mint a többieket. Egy idő után pedig már csak azt vártam, hogy megölelhessem, és ezt ő is észrevette, sőt, ő is így érezte. Ilyen az, amikor két ember érintéséből valamilyen kémiai kapcsolat alakul ki, ezt nem lehet befolyásolni. Akkor persze, még nem beszéltünk róla, a műsor miatt

- nyilatkozta a Blikknek Rácz Jenő. 

Túl sokat azért nem várt: Gyuricza Dóra a középdöntő előtt esett ki, miután pedig elhagyta a játékot, a séf egyből ráírt, hogy sajnálja, hogy kiesett, másnap pedig (immár a műsortól függetlenül) találkoztak is. 

Rácz Jenő azt sem tartja kizártnak, hogy nemsokára megnyíló éttermében együtt dolgozik majd szerelmével.