Úgy tűnik, a színésznőnek mostanában nem kenyere a csendes szakítás. Miután megtudta, hogy a sztárfocista pasija megcsalja őt, szinte azonnal posztolt róla az Instagramon, és jó pár sorban fejtegette, mennyire csalódott az esettel kapcsolatban. Már ekkor is állította, hogy az exe bántotta őt, de valamiért későbbre tartogatta ennek bebizonyítását.

Az Instagramos bejegyzése után saját weboldalán posztolt hosszasan arról, milyen beszélgetést folytatott a nővel, akivel a focista megcsalta őt. Miután nyilvánosságra hozta ezeket az e-maileket, Biémont szintén egy Instagram posztban védte meg Adil Ramit, az ő elmondása szerint ugyanis a férfi sosem volt erőszakos.

Pamela ezt másként gondolja, ugyanis nemrégiben közzétett egy felvételt, amin az látható, hogy egy orvos körbetekeri a színésznő kezét. Állítása szerint ez a videó azután készült, hogy Adil Rami bántalmazta őt. Anderson elmondása szerint Rami olyan erősen szorította meg a jobbját, hogy az összeroppant – írja a Fox News.

Untitled from Pamela Anderson on Vimeo.

Közel fél éven át nem mentem el orvoshoz a kezem miatt. Azt mondtam, hogy ízületi gyulladásom van. Nem beszélhettem arról, hogy Adil tette. A húgának elmondtam, de ő csak annyit felelt, legyek türelmes. A bátyja majd megváltozik

– írta a színésznő.

Anderson továbbá arról is beszélt, hogy nem ez volt az első eset, amikor az exe erőszakos volt vele. Elmondása szerint többször is erősen megragadta, illetve elvette a kulcsait és megtiltotta, hogy olyan helyre menjen, ahol férfiak lehetnek.

Azok az emberek, akik ilyen extrém módon féltékenyek, ők hajlamosak a leginkább a hűtlenségre 

– tette hozzá.

Amíg Anderson váltig állítja, hogy exe erőszakos természetű, Adil Rami tagadja az őt ért vádakat.