Zajlik az élet a Barátok köztből ismert színész körül. A napokban bejelentette, hogy indul az önkormányzati választásokon, most pedig úgy tűnik, némi előrelépés történt a 2015-ös balesetének ügyében.

Még 2018-ban az elsőfokú ítélet kimondta, hogy a színész nem hibás a balesetben, amelynek következtében maradandó sérüléseket szerzett. Azonban ez az ítélet nem elég ahhoz, a vétkes sofőr biztosítója a teljes összeget megfizesse, ami Rékasi szerint járna neki.

A sofőr fellebbezett, így a színész csak egy előleget kapott, valamint felajánlottak neki egy végösszeget, de ezt Rékasi nem fogadta el.

Én nem értek ezekhez a dolgokhoz, csak józan paraszti ésszel gondolkodom, és bevallom, nem igazán érzem, hogy örülnöm kellene ennek. Egyrészt vár még rám egy másodfokú tárgyalás, másrészt a biztosító által javasolt teljes kártérítési összeg köszönőviszonyban sincs az általam számlákkal igazolható jövedelemkiesések összegével, tehát számomra nem elfogadható

– nyilatkozta a Ripostnak Rékasi Károly, aki a baleset óta nem tud teljes értékű életet élni, hiszen egy séta is fájdalmas számára, a fellépéseken pedig sarokemelőt kell hordania.