Ez egy hírösszefoglaló, amiben több, hazai rövidhírt talál meg, kezdve Demcsák Zsuzsával, aki megint nyilatkozott az esküvőjével kapcsolatosan, ezúttal a Blikknek. Az interjú címe titkos részleteket ígér, de megnyugtatunk mindenkit, senki nem fog lemaradni semmiről Demcsák Zsuzsa házasságával kapcsolatban, mert a cikk aztán azt írja, hogy a műsorvezetőnő

egyáltalán nem akar titkos ceremóniát.

A 40 éves televíziós személyiség és 36 éves indiai férje a hírek szerint már házasok, de szeretnének egy hindu szertartást Indiában és még idén nyáron egy magyar lagzit itthon, sőt, ezen kívül Olaszország is szóba került már. A nem titkos esküvőnek csak egy titkos részletét áruljuk itt el, a többiért feltétlenül kattintson át a Blikkhez:

A férjem jön Magyarországra, hiszen úgyis itt tervezzük további életünket, ésszerűbb megvárni, hogy édesanyja halála után leteljen a gyászév. Akkor viszont együtt megyünk már hozzájuk, ahol hindu esküvőnket is megtartjuk az ő családjával. Ott biztosan szárit viselek majd, itthon viszont a mi szokásainknak megfelelő esküvő lesz.

Hétköznapokon kávé mellé szoktuk ajánlani a rövidhíreket, de persze bármi más mellé is és jól tudnak esni, főleg így hétvégén, szóval nézzünk még egy párat!

  • Pumped Gabo végül mégis elment a Balaton Soundra, és megint bemutatta azt a táncot, ami annak idején híressé tette, majd erről posztot egy videót az Instagramra.
  • Zana Józsefnek agyérgörcse volt, írja a Blikk. Zana József Ganxsta Zolee édesapja és 80 éves, már jól van.
  • Majka a Police.hu Instagramján tűnt fel, a fiatalokat figyelmezteti a felelős alkoholfogyasztás fontosságára.
  • Ma van a csók világnapja, ezért Liptai Claudia pedig újra posztolta az Instagramra első hitvesi csókját (mostani férjével).
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Demcsák Zsuzsa: „ott biztosan szárit viselek majd”

Demcsák Zsuzsa újra nyilatkozott közelgő esküvőjéről, Pumped Gabo újra táncol, Zana Józsefnek agyérgörcse volt – hírösszefoglaló!

21 · Jul 06, 2019 01:04pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments